Російська балерина Анастасія Волочкова майже щодня тренується біля станка і ділиться результатами на своїй сторінці в Instagram. Відзначимо, що в 44 роки артистка перебуває в прекрасній фізичній формі. Проте не всі користувачі соцмережі дотримуються цієї ж думки. Хейтери продовжують дошкуляти її уїдливими коментарями.

При цьому Волочкова давно перестала давати відсіч кривдникам і ігнорує критику людей про особливості її фігури або інші надумані недосконалості.

Цього разу предметом обговорення став новий ролик Анастасії. Балерина відкрила для фанатів коментарі під публікацією і моментально зіткнулася з хейтерами.

Так, Волочкова показала на камеру момент своєї репетиції. Коментатори рознесли артистку через "кострубаті" па на паркеті.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Як метальник ядра, розгойдування, пауза. Тяжко до неподобства. Балерина називається", "Дуже важко у вас це виходить, немає легкості властивої балеринам. Відчуття боїнга на маленький злітній смузі", "Страшно загальмовано, кострубато, тяжко і не естетично. Відчувається, що до балету занадто далеко", "Перегляньте відео, вас у кінці кожного піруету завалює вправо", - написали хейтери.

Деякі шанувальники заступилися за Волочкову, пояснивши критичні відгуки хейтерів елементарною заздрістю.

"Настюша, ви прекрасні!! Не звертайте уваги ні на кого", "Стрункі ніжки!! Все дуже гідно", "Найулюбленіша, хто може повторити?! Тільки диванні критики", "Всіх просто розпирає від заздрості", "Смішно читати, ви спробуйте самі зробити таке, а вже потім пишіть", - підтримали балерину підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова шокувала користувачів мережі фігурою у вузькій сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова вразила небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал Знай.uа писав, як Анастасія Волочкова вмістилася між ніг плюшевого кавалера.