Алла Добкіна - 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує разом з сином Марком. Схоже, матуся з сином відправилися в сонячну Туреччину на відпочинок, як тільки відкрилися кордони.

На новому знімку Аллу і Марка можна побачити на пляжі, вони ховаються від пекучого сонця в бунгало. Позасмагати дівчина вийшла в чорному роздільному купальнику і широкої солом'яному капелюшку. Вона тримає на руках малюка, який зайнятий поглинанням водички і не дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "Підтримуйте водний баланс", а геолокація свідчить про те, що відпочиває дівчина в турецькому Бодрумі. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її і карапуза компліментами в коментарях, багато хто відзначив, як Марк схожий на дідуся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.