З'явилася інформація, що у Франції прокуратура направила слідчому судді запит на відновлення розслідування у справі про зґвалтування, в якому звинувачують скандального французького актора Жерара Депардьє. Про це з посиланням на джерело в прокуратурі повідомило агентство France-Presse.

Читайте Знай в Google News!

Так, даний запит направили в п'ятницю, 31 липня, після того як актриса, яка в 2018 році вже писала заяву на Депардьє, знову звернулася до копів. За інформацією агентства, подання цивільного позову означає практично автоматичний початок розслідування.

Актриса заявила, що Депардьє домагався її, коли та прийшла до нього додому для неформальної репетиції п'єси. Тоді пройшли перевірки та допити, але слідчі не знайшли підстав для пред'явлення звинувачень. В результаті, справу закрили в 2019 році.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що Жерар Депардьє 2013 року отримав російське громадянство. Тоді ж він отримав прописку в Саранську, але до 2018 року актор повернувся у Францію, чиє громадянство також зберіг.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Жерар Депардьє отримав офіційну реєстрацію в Новосибірську.

Як повідомляв портал "Знай.ua", французький кіноактор Шарль Жерар помер на 97-му році життя.

Також "Знай.ua" писав, що французький режисер Жан-П'єр Моккі помер у віці 90 років.