Відомого французького актора і найкращого друга російського президента Володимира Путіна Жерара Депардьє зловили журналісти в лобі-барі одного з готелів Пхеньяну.

Дивно, але актор відмовився спілкуватися з пресою.

Відомий французький актор Жерар Депардьє, який кілька років тому отримав російське громадянство, приїхав в Північну Корею. Про це повідомило французьке телебачення.

На знімку видно, як Депардьє в сонячних окулярах і в синій сорочці знаходиться в лобі-барі міжнародної готелю Янгакто, розташованого в Пхеньяні. За повідомленням ЗМІ, артист відмовився спілкуватися з журналістами і "виглядав сумним".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Відомо, що 9 вересня в Північній Кореї пройшли заходи, приурочені до 70-ї річниці утворення КНДР. У Пхеньяні відбувся великий військовий парад.

Нагадаємо, раніше молода французька акторка і танцівниця звинуватила Депардьє в сексуальних домаганнях і згвалтуванні. Актор не визнає своєї провини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проти французького актора, який має також громадянство РФ, Жерара Депардьє у Франції почали розслідування за підозрою у згвалтуванні. Про це повідомляє AFP з посиланням на джерела в суді.

"Жерар Депардьє зіткнувся з розслідуванням ймовірного згвалтування і сексуальних домагань, говорить джерело в суді", - повідомила агентство в Twitter.

Пізніше адвокати Депардьє заявили, що актор "повністю заперечує будь-який напад або згвалтування".

Варто нагадати, що весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль, на яку був запрошений російський президент Володимир Путін, викликала купу обговорень в мережі.

Окрему увагу користувачі приділили зовнішності нареченої. Вони вважають, що Карін занадто сильно схожа на Жерара Депардьє і на Ліама Нісона. Досить сумнівне порівняння як для жінки.

Нагадаємо, Депардьє кусає лікті: француз зізнався у коханні Україні.

Як повідомляв Знай.uа геніальний актор назвав національну ідею росіян, і це навіть не горілка.

Знай.uа писав, Депардьє знайшов дещо краще за Путіна та російського світу.