Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче фото, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "Танцях з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол.

Читайте Знай Google News!

На новому знімку, знятому на красивому пляжі, видно, що парочка танцює, мабуть, вони вирішили проводити репетиції не в залі, а на пісочку біля води. На пляж Дмитро Дікусар прийшов в темних штанях і сорочці, але з білими кедами. А ось Слава відображена в момент стрибка, на ній оригінальне плаття і темні черевики. Її волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Камінська написала: "Кожна стріла потрапила в ціль – це результат сотні промахів". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.