Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі разом з бойфрендом Янісом Тімма.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Зоряна Красуня і її хлопець з'явилися на набережній в пляжних нарядах. Анна позує в сексапільному злитому купальнику в біло-червону смужку, який підкреслює її апетитні форми і рясний загар. Її вологе волосся розпущене і відкинуте за спину, а на обличчі модні сонцезахисні окуляри. Бойфренд зірки теж дуже засмаг, на ньому тільки світлі пляжні шорти. У підписі до кадру Сєдокова загадково написала: "LOVE.Sex.Magic". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами і захоплюючись чарівним образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".