Рідна сестра відомої американської співачки Мераї Кері Елісон звернулася до суду зі звинуваченнями на рідну матір за сексуальне насильство над нею в дитинстві. За словами 57-річної Елісон Кері, її дитинство було моторошним. Вона розповіла, що в 10-річному віці мати змушувала її брати участь в сатанинських ритуалах, де з нею вступали в статевий зв'язок незнайомці.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американський таблоїд The Sun.

Один з найжахливіших спогадів це те, що їй доводилося спостерігати, як гвалтують інших дітей. Елісон Кері вимагає від матері грошову компенсацію за свої страждання. Зазначається, що зараз сестра співачки страждає на посттравматичний стресовий розлад та депресію.

Мати Мераї Кері Патрісія (праворуч), фото: Thesun
Мати Мераї Кері Патрісія (праворуч), фото: Thesun

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У позові йдеться, що жінка зловживала наркотичними речовинами, "намагаючись придушити жахливі спогади". Крім того, вона пройшла широку терапію.

Також варто нагадати і той факт, що в 2017 році саму Мерайю Кері звинуватили в сексуальних домаганнях і образливій поведінці. За словами власника охоронної компанії, яка забезпечувала безпеку артистки, співачка принижувала його і його колегу, обзиваючи їх нацистами, скінхедами і членами ку-клукс-клану.

Він також розповів про інцидент, що стався в Кабо-Сан-Лукасі в Мексиці. Мерайя Кері попросила його піднятися до неї в номер, щоб допомогти з багажем. При цьому вона була одягнена в прозору сорочку. Чоловік хотів піти, але співачка наполягала, щоб він залишився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сальма Хайєк відверто розповіла про особисте життя: домагання Вайнштейна і шлюб з мільйонером.

Як повідомляв Знай.uа, скандального режисера після смерті звинуватили у жахилвому: мовчала і терпіла біль роками.

Знай.uа писав, "Мені дуже соромно": героїня секс-скандалу з чиновником МВС у всьому зізналася.