Популярна в Україні та за її межами травесті-діва Монро обожнює епатувати публіку все новими витівками. Вона активний користувач Instagram, де публікує фото, відео та розповіді про своє нелегке життя. Цього разу Монро згадала свої найяскравіші образи і виклала в Мережу фотографії. Так, артистку можна побачити в різноманітних локаціях і нарядах, і навіть в різному віці. А в підписі до публікації Монро розповіла, що Серпень для неї – це місяць спогадів.

Читайте Знай в Google News!

"Мій серпень - це завжди час спогадів! Вчора під час прямого ефіру (всі записи зберігаю!) мене запитали, А чи не хочете ви влаштувати великий концерт, з піснями, номерами, стендапом... Нє-а. Все це було, у величезній кількості, багатьом залишається тільки мріяти. І у мене виходило. Добре, погано, не мені судити, але я завжди виходила на сцену з таким драйвом, що глядача іноді зносило моєю енергетикою. Ну ви бачили мене в куражі! Це ж мчить антилопа в пір'ї з накладними віями.

Зараз же моя основна публічна сцена - це ТБ, онлайн майданчики і YouTube канал #невгамовнаямонро. Що буде через рік, я не знаю, бо, ще років п'ять тому, не могла собі уявити життя без сцени, реальних глядачів і задушливих гримерок. Ось що значить внутрішні зміни. Чим вони обумовлені... напевно, зірками всесвіт з усіма планетами рухається до ускладнення, Ось я і ускладнилася! І цей стан мені дуже подобається. У добірці фото з минулого десятиліття, 2007-2009 року, я як раз поступово почала з'являтися на ТБ, але продовжувала активно виступати і клубитися. ДО РЕЧІ, ліпсінг завжди ідеально! Деякі глядачі навіть не підозрювали, що співаю не Наживо", - написала Монро.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.