Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дівчина опублікувала миле фото з відпочинку в Туреччині, на якому позує з адвокатом Євгеном Проніним. Ведуча вибрала досить відвертий образ – розтебнуту білу сорочку і леопардовий костюм з глибоким декольте. Раміна ніжно обіймає супутника за шию, а той тримає її за талію та робить знімок.

"Що для вас найголовніше у відпочинку? Для мене не працювати, їсти багато солодкого і довго спати 😂 ну і пропускати тренування", - поділилася Есхакзай.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"100% потрапляння головного у відпочинку😂 не працювати, довго спати, їсти вкусняхи і зовсім нікуди не поспішати👍", "Випити зайвого)", "Описала ідеальний відпочинок. Додаю, ще важливо переключитися з дому на відпочинок", "Якщо на морі, то провести максимально довгий час на пляжі зі своїми думками.🌈", - зазначили коментатори під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня наречена Козловського Раміна поділилася важкою втратою: "Марсі вже місяць живе у невідомих мені людей, які не збираються її віддавати".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Козловського Раміна розповіла найсмішніший випадок про відпочинок: "Турки теж просять".

Також портал Знай.uа писав, що Віталік Козловський забув про Раміну і натякнув на новий роман: "Дістала".