Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков, після чого вирушила на відпочинок в спекотні краї разом зі своєю великою родиною: мамою Наталією, сестрою Ксенією і її чоловіком, доньками Євою і Тільдою.

Так, 13 серпня сестра Світлани яскраво відсвяткувала день народження в компанії рідних і близьких, а сама виконавиця тепло привітала дівчину спільним кадром. Обидві красуні позували в розкішних вбраннях, засвітивши довгі стрункі ноги і захопивши схожістю.

з Днем народження, моя сестричка❤️ Будь щаслива! Я завжди поруч 😇 @ksushka_loboda_

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "яка красуня сестра!🔥😍
З днем народження!🥳 🥳 🥳Удачі у всьому!Сукня приголомшлива!🔥🔥🔥👍👍👍", "Ноги.... 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Я не можу на вас надивитися ❤️🌹❤️🌹❤️🌹", "😍😍😍😍такі красиві 🤤", " шикарні! 😍 🌹Будьте щасливі!", "Вітаю красуню🔥 Лободу з днем народження🎉", "Шикарна Світлана 🌸☺️", "Ви супер😊👍👍", "Вітаю 🎂 Здоров'я і Щастя 🌹🌹🌹🌹".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.