Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантні кадри, на яких з'явилася в цікавих локаціях.

Читайте Знай в Google News!

На перших двох знімках Альона позує на прогулянці серед висоток, на ній сірий спортивний костюм з білим топом, а свій образ доповнила білими кросівками. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На ще двох знімках модель з'явилася перед камерою в зухвалому бірюзовому бікіні, яке ледь утримує її пружні форми. У підписі до публікації Омович написала: "Коли у твоєї подруги свій магазин @martskayashop і у тебе немає іншого вибору, окрім як затарюватися всіма новинками. Яке фото вам здається красивіше всього? 1/2/3/4? Тому що я загубилася". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, в інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.