Популярний російський виконавець, колишній учасник бойз-бенду "Smash" Влад Топалов регулярно ділиться з фанатами милими сімейними фотографіями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно чоловік Регіни Тодоренко здивував шанувальників видовищним роликом, на якому виконує круті гімнастичні елементи з російською спортсменкою Оленою Ільїних.

Красуня застрибнула на руки Топалову і він її перевернув у повітрі, після чого вона стала на ноги.

"Ну, а ми знову в роботі💪🏻💪🏻💪🏻 🧊", - лаконічно підписав ролик Топалов.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Варто відзначити, що підписники, включаючи Сергія Лазарєва, переглянули відео майже 50 тисяч разів і написали безліч коментарів.

"Круто", "Влад, молодці бажаю тобі удачі. Чекатиму тебе на льоду буде цікаво. Успіхів", "Досить мудями трясти! Іди працювати!", "Найкращий. будемо за вас тримати кулачки", "Молодці! Подальших успіхів вам", "Коли в ефірі чекати?", "Буду вболівати тільки за Вас з Оленою і Регіну з Романом", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов показав фото з сином і отримав несподівану реакцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко зізналася, як перетворилася на "нечесану і змучену".

Також портал Знай.uа писав, як Регіна Тодоренко виховує дитину: "Наші методи – минуле століття".