Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков, а вже через невеликий проміжок часу дала свій концерт в одному з розкішних готелів Сардинії, Італія.

Так, артистка приміряла незвичайне спокусливе вбрання, що складається з чорно-білого боді і шовкової накидки-оверсайз, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною помадою і масивними аксесуарами. Красуня також зізналася, як почувається після виступів - вони завжди дуже втомлена, але при цьому щаслива.

після концерту я відчуваю себе втомленою, але дуже щасливою. завше. яка?❤️

Фолловери не пройшли повз: "красуня😍 😍 😍, захоплююся вашим голосом😍 💥 💥 💥", " Світлана Лобода найкраща. Моя улюблена ❤️😍 😍", "яка ви красива! Ви на нашу ізраїльську модель схожа🤩 🔥", "красиваааааа", "шикарна богиня краси!!!!!Краща ціна😘😘😘❤❤❤👍👍👍👍👍👍👍💣💣💣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 𝄢", "ось це Ви секс 🤤".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.