Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила відео з відпочинку в спекотних краях, показавши, що навіть на канікулах не забуває про спорт і ретельно стежить за своєю фігурою. Так, найрідніша жінка Світлани, лежачи на килимку, робила вправи для рук і спини, похвалившись струнким і засмаглим тілом. До слова, Наталія тренується онлайн разом з хореографом зіркової дочки - Катею Кузьменко.

потрібно підтримувати міцність тіла, щоб зберегти міцність духу. 💪🏼 Віктор Гюго

Фолловери засипали жінку компліментами:" як круто коли в родині всі займаються спортом💪 👍", " ой, які молодці👌", " красуні, молодці💋","які ви Розумнички❤️".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто нагадати, що Наталія Лобода виставила серію трепетних кадрів, привітавши чоловіка Сергія з 63-м днем народження 9 липня. До речі, батьки Світлани та Ксенії вже 38 років у шлюбі, що викликає справжнє захоплення численних шанувальників. У даний момент сім'я зірки проживає під Києвом, як і сестра Ксенія з чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.