Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує разом з сином Марком.

Читайте Знай в Google News!

На декількох знімках мама з сином відображені на красивій галявині заміського ресторану. Алла тримає малюка на руках, вони забавно позують на камеру. На прогулянку красуня вийшла в бежевій кофті і квітчастих лосинах, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. А ось Марк з'явився в кадрі в червоній футболці, він весело сміється, простягаючи ручку до камери. У підписі до фото Добкіна написала: "що Ви знаєте про щастя?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фотографії Алли, засинаючи її і карапуза компліментами в коментарях, багато відзначили, що Марк дуже схожий на свого дідуся Михайла Добкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.