Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша поділилася пікантними кадрами з морської риболовлі, на яких позує в червоному купальнику, як у Памели Андерсон з "Рятувальників Малібу".

"Вдаю з себе, в перервах між риболовлею😂", - жартівливо написала Астаф'єва під фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ти божественна в цьому червоному купальнику 🌺", "І відмінно виходить, хочу помітити!👍", "Так правильно, добре коли є що і чим вдавати з себе)) 👍", "Статуетка 😍", "Німфа", "Шикарна красуня😍", "Моя любов😍😘🥰", "Хорошого улову 👍👍👍", "Найкрасивіша фігура 🔥🔥🔥", "У Вас це явно виходить", "Мій ангел ❤️", "Вах Вах", - отметли в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва показала свої груди класикам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію фанатів спокусливим образом.

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка NikitA в сексі-білизні навчила українок прийомчикам спокушання: "Надихає".