Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила разом з великою і дружною сім'єю в теплі краї, орендуючи розкішну віллу з басейном.

Так, артистка виставила трепетний кадр з мамою Наталією і сестрою Ксенією, влаштувавши вечірній променад серед екзотичних пальм. Красуні приміряли розкішні вбрання, доповнивши образи нюдовим жіночним макіяжем. При цьому Ксенія засвітила довгі стрункі ніжки, які з легкістю позмагаються з фігурою зіркової сестрички. Сама ж Світлана зазначила, що щастя для неї - можливість більше часу проводити зі своєю сім'єю.

щастя для мене - це можливість проводити час з моєю сім'єю . Вони-мій захист і опора. Так було і так буде завжди . ❤️ Зателефонуйте рідним, запитайте як вони... і скажіть їм, як сильно ви їх любите, це ж так легко , але саме додасть вам нових сил і наповнить вас безмежною любов'ю ☺ ️

Фолловери залишилися в захваті: "Світлана, ваша сім'я прекрасна!❤️❤️❤️❤️", "Здоров'я Вам і всій вашій великій родині!!!!❤ ️ ", "Сестричка прям красуня!!!! Ну і Свєта вогонь💥 💥 💥", " шикарні мої 😍 ви для мене як рідні❤️", " красуні❤️😍", "мама така Молоденька тут", " щастя вашій родині!) ", "Ви тут так схожі з сестрою😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.