Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. Знаменитість позувала в полі величезних жовтих соняшників, примірявши стильне квітчасте вбрання і насолоджуючись пейзажами, що нагадують синьо-жовтий прапор України. Так, артистка зворушливо привітала численних фанатів з Днем Незалежності України 24 серпня, побажавши нашій Батьківщині благополуччя і процвітання.

З Днем Незалежності, друзі! Бажаю кожному благополуччя, міцного здоров'я та натхнення! 💛💙

Фолловери залишилися в захваті, нагадавши, що 24 серпня двоюрідному братові Соні, синові Софії Ротару Руслану Євдокименко виповнилося 50 років: "Боже яка ж ти красива!!!! Слів немає❤️", " красотулечкааа😍 😍 😍"," і вас також вітаю з Днем Незалежності України 🇺 🇦 ❤ ️ Б бажаю вам тільки міцного щастя!!!", "Красуня, i вам теж з днем Незалежності.", "з днем України і з днем народження вашого брата Руслана👍 👍 👍", "Зі святом Вас❤️", "з Днем Незалежності @Sonyakayofficial України, з Днем Народження Руслана❤❤️😍 😘"," зі святом України! З Днем Незалежності! Бажаю миру, процвітання, добра і благополуччя країні!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.