Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила разом з великою і дружною сім'єю в теплі краї, орендуючи розкішну віллу з басейном.

Так, артистка виставила спокусливий кадр, позуючи на сцені в розкішній золотій сукні з глибоким декольте і розрізом на нозі, засвітивши струнке тіло, над яким наполегливо працює. Красуня привітала численну аудиторію з 29-м Днем Незалежності України 24 серпня. Варто відзначити, що сама Світлана живе в Росії, проте в Україні залишилися її рідні та близькі. Мама Наталія і тато Сергій, сестра Ксенія з чоловіком живуть під Києвом.

З Днем Незалежності, Україно! 🇺🇦 С Днём Независимости , Украина!🇺🇦

Фолловери не пройшли повз, деякі навіть запрошують Світлану повернутися назад на батьківщину: "Україна чекає тебе додому! 🤩 😍 Сподіваємося колись твої концерти повернуться до нас! 😔🙏🏻", "Дякую за те,що не забуваєте🇺🇦", "Чекаємо тур по Україні🤪🔥", "💖💖💖 Ура!!!! Зі святом, всіх українців!", "Наша улюблена зірочка❤️🌟".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.