Український зірковий ректор Михайло Поплавський, який прославився на всю країну пристрастю до молодих студенток, знайшов собі ще одне цікаве заняття. Михайло Поплавський навідався в гості до студії "Квартал 95", де презентував свої нові пісні, а також заінтригував шанувальників номером з Євгеном Кошовим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Запалюємо разом зі студією "Квартал 95". Прем'єра моїх пісень, сватання @evgenii.koshevoi і багато гумору в новому випуску "Квартал 95" на телеканалі 1+1! Вже зовсім скоро! Не пропустіть! Буде гаряче.", - підписав публікацію Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також нагадати вельми цікаву новину про те, як Поплавського спіймали на гарячому київські копи. Пан Михайло Поплавський побіг за кропивою на Бессарабський ринок, а машину свою кинув просто в лівій смузі для руху. Поліцейські виявилися не фанатами творчості Михайла, а тому виписали постанову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Героя парковки" Поплавського оштрафували в Києві: "Побіг за кропивою".

Як повідомляв Знай.uа, Поплавський пританцьовуючи перевтілився на студента і пройшовся під ручку з юною красунею: "А ти готовий?".

Знай.uа писав, "Ловелас" Поплавський показав свій "жіночий арсенал" на 15 красунь: рожеві платтячка і масочки.