Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала зухвале фото, на якому позує в автомобілі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Аллу можна побачити за кермом машини, вона фотографує себе сама, кокетливо склавши губки бантиком. Перед камерою вона з'явилася у світлих спортивних брюках і короткій темній кофті, поверх якої накинула чорну курточку. Її волосся ніби вологі і злегка розпатлані, а на обличчі легкий макіяж, вона дивиться прямо в об'єктив. У підписі до кадру Добкіна написала: "Скоро повернуся до вас... з хорошими новинами". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях. Деякі шанувальники впевнені, що дівчина вагітна другою дитиною, тому все частіше запитують її про це в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.