Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього розповіла про те, як боротися з осінньою депресією. Як видно, перед камерою співачка з'явилася в темному купальнику, з ліфчика якого епічно вискакує пишні груди. А все тому, що Аня стрибає в момент фотографування.

Читайте Знай в Google News!

"Привіт! Сьогодні у себе в Телеграм планую написати статтю, на тему Як позбутися від осінньої депресії (Я досі пишу з помилками це слово і відмінно). Але є геніальна фраза-лінь це відсутність мотивації! Давай побудемо психологами один одного і напишемо в коментах 3 приводу любити і бажати осінь! Я починаю.

1. Восени можна більше не худнути, можна їсти смакоту і не переживати за бездоганність ніг, адже сексуальні панчохи ще ніхто не відміняв.

2. Всі повертаються на роботу і можна створювати нову музику і нові проекти і показати кліп на «літаки», адже я не хотіла випускати його влітку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3. Осінь - це не зима.

За найкрутіші відповіді я буду лайкати ваші особисті сторінки, готуйте свої фото", - написала Сєдокова в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".