Легендарний китайський актор Джекі Чан прославився на весь світ не тільки завдяки своєму таланту, а й неймовірному володінню тілом, яке він не раз доводив на зйомках фільмів.

Читайте Знай в Google News!

Однак про його особисте життя відомо вкрай мало, адже він приховував сім'ю від сторонніх очей довгі роки. Своє єдине кохання і вірну дружину Лінь Фенцзяо Джекі зустрів на зйомках фільму, коли вона була відомою на той момент актрисою. Дівчина активно знімалася, але після заміжжя вирішила присвятити себе рідним.

Джекі Чан з сином і дружиною, фото AsiaOne
Джекі Чан з сином і дружиною, фото AsiaOne

У шлюбі у них народився син Чан Цзумін, який стрімко просувається в шоу-бізнесі в Китаї. Пару років тому син Джекі потрапив у негарну історію, результатом якого стало ув'язнення на 6 місяців. Актор досить легко міг допомогти синові, оскільки зв'язки з владою дозволяли. Але Чан вирішив, що за свої вчинки потрібно відповідати і Цзумін просидів весь термін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

син Джекі Чана, фото GettyImages
син Джекі Чана, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фільми з Джекі Чаном: найкращі комедії і бойовики за участю легенди кіно.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний 66-річний актор Джекі Чан поділився у своїх мемуарах реальними подробицями зі свого життя, від яких можуть стати волосся дибки.

Також портал Знай.uа писав, що найбагатший китаєць, засновник AliExpress Джек Ма допоміг Україні з тестами на коронавірус, тому що тепло ставиться до нашої країни.