Шанувальники комедійного бойовика "Година пік" ніяк не можуть зрозуміти, кому з зоряного дуету вірити.

З одного боку Кріс Такер заявляє про можливу четверту частину, з іншого — Джекі Чан ігнорує будь-які твердження про зйомки нового фільму, пише Daily Mail.

Все почалося з того, що Кріс Такер на подкасті Winging It на питання про можливу пропозицію відповів вкрай неоднозначно.

Кріс Такер

"Фільм навіть не на стадії предпродакшна. Але зараз ми працюємо над кількома версіями для сценарію. Джекі — за. І я — за. І навіть студія — за", — розповіла Такер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Актор заявив, що колишній склад фільму намагається знову зібратися разом і "схоже, все йде за планом".

Але в минулий вівторок Джекі Чан розвіяв чутки про можливе продовження. Його представники опублікували заяву, яка заперечує факт, що "Годину пік 4" запущено у виробництво.

У своєму повідомленні 65-річна зірка міжнародної кіноіндустрії дала ясно зрозуміти, що на даний момент немає конкретної ідеї про те, яким буде четвертий фільм.

Заява представників Джекі Чана

"Ми взяли до відома неправдиву інформацію про те, що містер Чан буде приймати участь у фільмах "Година пік 4" і "Карате-пацан 2", яка поширювалась через соціальні мережі, і що деякі сторони явно порушили закон незаконно привласнув особисті облікові записи в WeChat і електронної пошти Есмонда Рена, спеціаліста кіноіндустрії, для поширення неправдивої інформації щодо найму команди, кастингу, прослуховування та інших питань у зв'язку з зображеннями "Години пік 4" і "Карате-пацан", — написали представники Чана.

Прес-служба Джекі Чана запевнила, що будь-яка інформація, яка повідомляє про те, що актор бере участь у зйомках четвертої частини фільму "Година Пік" або у другій частині "Карате-пацана" є помилковою.

Проте, що найважливіше, представники Джекі Чана не заперечують слова Кріса Такера про те, що четвертому фільму бути, тому велика ймовірність, що світ побачить "Годину Пік 4".

Джекі Чан

Нагадаємо, яким буде ювілейний фільм про легендарного агента 007.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що, як вважають реддітори, Рамі Малек міг би зіграти в "Зоряних війнах", "Володарі кілець" і навіть поборовся б з Генрі Кавиллом за роль Супермена.

Портал "Знай.uа" писав, що оскароносний актор Рамі Малек має намір виконати роль у наступному фільмі про легендарного шпигуна.