Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в студії свого шоу "Регіна +1", а в підписі до нього натякнула на другу вагітність.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою телезірка позує в цікавому образі, на присіла на диванчик і тримає в руках красивий букетик. На ній кокетливе блакитне плаття з дрібним флористичним візерунком, яке підкреслило фігуру і витончені плечі. Волосся Регіни зібране в акуратний хвіст, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до фотографії Тодоренко написала: "Впевнена, що зовсім скоро мій проект #Регіна+1 буде називатися #Регіна+2 ❤️❤️. Прем'єра на каналі @fridaytv в суботу, 9: 30. Чекаю ваших відгуків! Правда ж дуже багато користі від такого Wellness-шоу?! Сукня: @botrois. Прикраси: @znoy.store. Фото: @rozhinanton". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.