Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19 вирушила закордон, відвідавши спекотний острів Крит в Греції разом з маленькою донькою Софією, а після захопила численних шанувальників канікулами в Нью-Йорку, США. Так, артистка приміряла світло-блакитні джинси, напівпрозору блузку і кросівки синього кольору, прогулюючись по вуличках одного з улюблених міст.

Never give up! (Ніколи не здавайся!)

Фолловери залишилися в захваті, зробив комплімент красуні і її кращий друг, виконавець Сергій Лазарєв, з яким Кароліні багато років приписують роман: "Вау,обожнюю ваш стиль!😍 Дуже красива❤️", " Ну ви даєте) І Греція, і США-Наша мандрівниця💗 😍", "яка краса😻", "Шикарнааааааа😍😍😍😍😘😘😘💞💗👍🏻👍🏻😃😃😃🥰🥰😘😍", "красуня 🔥", " так виглядати, потрібно дуже добре намагатися, красуня, шикарна👍 👍 👍"," а як же закриті кордони???".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.