Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину-вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Співачка зважилася поділитися своєю думкою про те, як це бути мамою двох дітей.

Читайте Знай в Google News!

" я дуже намагаюся бути хорошою мамою для двох. Але раз 100 на день переживаю, що це не так 😔 звичайно, Селім-Гірай зараз просто 24/7 зі мною. А Емір-Рахман-людина-пружина, з ним мені допомагає і САДОК (вже два тижні як з 9.00 до 16.00, 17.00), і батьки Бекіра. Виходить, бачу його тільки вранці, коли відправляю в садок після безсонної ночі з Селімом, і ввечері, коли укладаю спати", - стверджує співачка.

З Еміром, за словами Джамали, вона намагається поснідати з 7 до 7: 30 подивитися мультик, пограти і відправити в дитячий сад. Увечері ж з 21 до 22 купувати, нагодувати гречкою з молоком або йогуртом і з боєм вкласти спати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"звичайно, він ревнує, тому що приблизно в цей час у мене годування Селіма. Я намагаюся покласти голову Еміра на подушку для годування і гладжу його, а іншою рукою притримую Селіма біля грудей. Нескінченно часто кажу йому, що люблю. Дуже хочу вірити, що він це розуміє! На фото спонтанний, але такий дорогий для мене момент-побути нам з ним удвох, хоч і з усіма", - зазначила Джамала.

" Ох, це вічна проблема мами двох! Далі буде легше. Потім і не згадайте як це було з однією дитиною", "у шкірної матусі є такі думки😳 але ви точно найкраща мама для своїх синочків"," Хороший такий малыыыиш"," цей момент"," Селям алейкум, ви найкраща анашка, ви намагаєтеся і все виходить))) і ще ви мій кумир)"," це було максимально сльозогінно", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Джамала на честь Дня Незалежності України підкорила не тільки голосом, а й божественним декольте.

Як повідомляв Знай. ua, красуні Джамалі-37, зірка поділилася кумедним секретом вічної молодості.

Також Знай. ua писав, що Джамала вмирала, але її змогли зцілити посеред Києва.