Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне фото з коханою дружиною, на якому пара відправлялася у справах, позуючи на задньому сидінні їх автомобіля.

Так, артист приміряв білосніжну футбоку, а сама Примадонна - сріблясту толстовку з блискавкою, доповнивши образ жіночним макіяжем з акцентом на очах і високою зачіскою. При цьому і 44-річний шоумен, і 71-річна Алла Борисівна виглядали набагато молодіше своїх років.

поїхали! парочка

Фолловери залишилися в захваті: "Класніеее😍 😍 😍 😍 Аллочка як дівчинка коли поруч ви, Максим❤️😍 🤗", " Алла Борисівна просто вогонь, 😍 💥 👌 👌 👌 Незрівнянна!!!", "Які гарні😍 😍 😍", " Алла Борисівна просто бомбічно виглядає👌 🏻❤️", "які гарні, щасливі і ошатні😍 😍 😍", "Алла Борисівна випила Елексір молодості🧐 😍", " які ви милі!!!! 😻❤️ @maxgalkinru @alla_orfey", " всіх благ і здоров'я вам!!! Обожнюю Аллу Борисівну, сильна жінка!!!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.