Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала жаркий кадр, на якому позує у відвертому образі, а також нагадала про свого гівевея.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке Альона зробила сама на телефон, вона позує у своїй спальні. Перед камерою вона з'явилася в еротичному вбранні - на ній чорний мереживний комплект білизни, якою ледь утримує її пружний силіконовий бюст, а зверху накинула чорну шкіряну куртки. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до кадру Омович написала: "Останні 3 місця в мій іменний гів за дуже бюджетною ціною. Встигніть відхопити місце. Скоро починаємо розіграш. Гарант приходу 20 000 активної аудиторії. Що б стати спонсором, пишіть моєму менеджеру @nabor.alena_omovych. Буде супер актив. Лайки, коментарі, а так само перегляди в stories. У минулому Гіві, гарант був перевиконаний, в цьому так само зробимо більше. Не пропустіть шанс розкрутити свій аккаунт. P. S. в сторіс ділюся акцією від парфум Сіті. Встигніть взяти участь і замовити собі подаруночки. Переходьте на сайт". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще