Відомий український комік, актор студії" Квартал 95 " Степан Казанін, який, як і його колеги, довго час сидів вдома на карантині, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, 1 вересня артист показав в мережі миле сімейне фото з дружиною і сином, а в підписі до нього привітав українців з Днем знань.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото зоряне сімейство відображено на красивій галявині серед зелені, схоже батьки тільки що відвели сина в школу. Степан з'явився перед камерою у рваних джинсах і яскравій літній сорочці, його дружина – в легкій червоній сукні, а дитина – в білосніжній сорочці з різнобарвною сумкою-бананкою на грудях. При цьому видно, що актор і його дружина дуже радісні, вони весело сміються, дивлячись в камеру, а ось хлопчик не виглядає дуже щасливим. У підписі до фотографії Казанін написав: "всіх з Днем знань! Головне, що офлайн! Дай Боже так до 31 Травня благополучно довчимося!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.