Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недащовно чоловік красуні Юрій Горбунов трепетно попрощався з літом, виставивши архівний романтичний кадр з коханою.

Так, парочка ніжилася під спекотним сонечком і насолоджувалася прозорою морською водою на канікулах в Туреччині, де відпочивали з їх маленьким сином Іваном ще в кінці липня. При цьому Катя продемонструвала струнку фігуру в міні-бікіні блакитного кольору з квітковим принтом.

Літо прощавай! Який би коронавірус не намагався тебе зіпсувати-ти було теплим, спекотним і чудовим!! Чекаємо тебе з нетерпінням через рік!!

Фолловери не пройшли повз: "Кльові ❤️❤️😊 😊", "красива пара. Не вірте заздрісникам і недоброзичливцям!!!", "Юра і Катя, дивлюся на вас і радість в душі з'являється! ❤ ️ ", "Чарівність", "такі гарні і справжні👏 🔥 😍", " думала що поруч Оля Полякова.".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше