Відома українська співачка Оля Полякова з головою поринула в політику, зірка звинуватила владу у знищенні шоу-бізнесу і закликає представників музичної індустрії і всіх бажаючих вийти на мітинг проти коронавірусних обмежень в організації концертів.

Для того щоб її "крик душі" почуло якомога більше людей вона побувала в гостях в прямому ефірі радіо "Люкс ФМ". Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Полякової в мережі Instagram.

"Ціла індустрія страждає!!!", - заявила Полякова.

Оля Полякова, скріншот: YouTube
Оля Полякова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Артистка вважає абсурдним рішенням забороняти концерти, коли дозволена робота метро. У Полякової зірвалося вже 4 концерти.

"Я - Оля Полякова і я звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви, вже кілька місяців перебуваю в якомусь стані прихованої депресії у зв'язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий простій. Немає роботи, нічим платити колективу і є ще загальне очікування, що ось-ось все скоро налагодиться", – сказала Полякова.

Вона нагадала, що в Україні відкрилися метро, торгові центри, кінотеатри, а артисти все ще чекають на схвалення для своєї діяльності від уряду.

"Чим в метро або торговому центрі безпечніше, ніж на концерті, там де сидять через ряд, через сидіння і в масках?", - сказала вона.

Полякова розлючена до неможливого, вже чотири концерти у вересні злетіло. За її словами, відбувається хаос.

"Звертаюся до всіх артистів, я, як і ви вже кілька місяців перебуваю в просторовому стані якоїсь прихованої депресії у зв'язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий застій. Немає роботи, нічим платити колективам і є якась загальна надія на диво, що ось — ось все налагодиться", - говорить Полякова.

У підсумку зірка закликала своїх колег прийти 3 вересня з 11 до 14 до будівлі Кабінету Міністрів України, щоб підписати звернення до Президента України і прем'єр-міністра з вимогою навести лад з концертами.

"Все навколо працює, а у нас повна ж**а", - підсумувала Ольга.

Раніше повідомляли, Юрій Горбунов приміряв вуса Зіброва і різко постарів.

Як повідомляв Знай.uа, Кеті Перрі в "бабусиних" трусах і з величезним животом показала фігуру після пологів.

Знай.uа писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вперше заговорила про маленького синочка.