Ірина Білик активно веде власну сторінку у соціальній мережі “Інстаграм”, де ділиться інформацією про концерти, світлинами з життя, роботи, зйомок. Крім того, Білик люблять величезна кількість фанатів, які записують короткі відео під її пісні або ж просто фотографують старі світлини співачки. Зірка перепощує і такий контент, що робить її сторінку тільки цікавішою і теплішою.

Читайте Знай в Google News!

Останній пост співачка написала вже в Туреччині, куди вона відправилась на відпочинок. Зірка поділилась двома стильними і ефектними світлинами, де вона йде в лоббі готелю, позаду неї чорний лакей везе її валізи. Білик вбрана у чудернацький капелюх, який трошки нагадує каптур, на ній величезні окуляри, артистка має рівне волосся. На ній той самий халат-кімоно, який вся країна могла побачити на святковому концерті на Софійській площі на честь Дня Незалежності України. Саме в цьому кімоно співачка переспівала хіт Ольги Полякової, через що й зіштовхнулася з потоком хейту від українців.

Артистка підписала свої світлини так: “Як добре, що кордони вже відкриті і нарешті можна полетіти в улюблену Туреччину. А ви вже встигли кудись злітати?”

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик кардинально змінила імідж

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Білик відверто зізналася, що стала жертвою чоловічого насильства

Також Знай.ua писав, Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.