За процесом у справі Єфремова пильно стежать не тільки шанувальники артиста і представники широкої громадськості, а й знаменитості. У тому числі свою думку висловила телеведуча Дана Борисова, яка і сама страждала від алкогольної та наркотичної залежності і зараз пройшла лікування і допомагає іншим людям зі схожими проблемами.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча Дана Борисова знайома з проблемою алкоголізму не з чуток. Вона довго боролася із згубною звичкою і навіть проходила курс лікування в реабілітаційній клініці. Саме тому те, що відбувається в суді викликає у жінки обурення і біль.

Борисова вважає, що в перший час після аварії Михайло Єфремов поводився гідно. Він записав покаянне відео, в якому визнав свою провину і попросив вибачення у родичів Сергія Захарова. Однак після того як у справу вступили адвокати, поведінка артиста змінилося кардинальним чином. Тепер Дана зізналася, що більше не співчуває Михайлу Олеговичу. Телеведуча поділилася спогадами про одне інтерв'ю, яке їй довелося брати у Єфремова.

Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"
Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

" він поставив умову знімати інтерв'ю на Тверській недалеко від його будинку, в магазині винному, в ресторані. Прийшов і сьорбав все це червоне вино. Для нього це був нормальний стан. Міша був бадьорий, веселий і п'яний. Та він завжди п'яний! І прийшов на інтерв'ю п'яним. І далі пішов по якихось кафе по центру. Він того дня ковтав червоне вино як воду", - поділилася Борисова з кореспондентом російських ЗМІ.

До того моменту телеведуча вже позбулася залежності від алкоголю, тому поведінка Єфремова викликало у неї негативні емоції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, скандального Джигурду вигнали зі студії"Пусть говорят".

Як повідомляв Знай. ua, Михайло Єфремов виголосив останнє слово в суді.

Також Знай. ua писав, що у справі Єфремова виникли нові свідки і багатомільйонний гонорар.