Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить останні телплі деньки перед настанням справжньої осінньої погоди і перших похолодань.

Так, дівчина зробила ніжне селфі, на якому позувала в білосніжному лляному вбрання, грайливо приспустивши одне плече і розпустивши волосся. Жіночний образ Маша доповнила солом'яним капелюшком і окулярами.

Маленький шматочок літа, вам в осінню стрічку

Фолловери залишилися в захваті і засипали Полякову-молодшу компліментами: "маашкаааа😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥"," літо йде а сонечко залишається😌 😻", " 😊 💛 👍 красуня ! чесно💃", "Красуня👍😍😘", "🔥🔥😍КРАСА😍😍😍", "Краща 😍", "Боже, красуня🥰", "Королева🥰🥰🥰", "та ти шо😍 яка красуня😍♥️", "Ну що це???".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.