Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", зізнавшись, що фото якось особливо запало йому в душу. Так, артист позував на золотому фотофоні з блискучим метафаном на підлозі і яскравими диско-кулями, прикріпленими до стелі, примірявши чорну сорочку і блейзер, доповнивши образ браслетами на лівій руці і загадковим поглядом в камеру.

сотні фотосесій за 14 років публічної роботи. Складно себе здивувати, але тут майже вийшло) Дозволяю оцінити фото балами від 1 до 10, аргументована критика вітається) Свою оцінку не скажу😉

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:"Я не помітила ні шар над головою, ні інші щауваження, я помітила, як завжди дуже світлі і неймовірно добрі очі❤️. Ви чудова людина, хоч я і не дивлюсь тв шоу. Бажаю вам не втрачати цього блиску🤩", "+5кг і буде 10балів🤗🤗", "Фото на 7ку. Погляд фотограф вловив чітко👍 але, ракурс і кольори додали Вам років 9..", "Фотографія відмінна👍. Єдине, що не подобається так це куля над головою. Якось вона не до місця в кадрі, відволікає.".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще