Відома українська супермодель Алла Костромічова полюбилася світовим дизайнерам та модним глянцям. Вона була ведучою в шоу "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників результатами незвичайної фотосесії. У кадрі супермодель позує в старому трамвайчику в розкішному жіночному образі – чорній сукні з відкритими плечима та пір'ям.

"У кожного своя свобода", - лаконічно підписала знімок Костромічова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ваууу🔥 😍", "Неймовірна!", "Карпатський трамвай!", "Боженька 😍", "Алла як завжди дуже красиво виглядає👌", "Шикарна😍", "Неймовірно стильно🔥 🔥 🔥", "Просто красива Алла", - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що стала суддею шоу "Супер топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.uа, зйомки "Супер Топ-моделі по-українськи" під загрозою зриву: сталася повінь.

Також портал Знай.uа писав, що супермодель Алла Костромічова несподівано оголилася в громадському транспорті.