Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила ніжний кадр, позуючи фактично бе макіяжу і примірявши лляне вбрання жовтого кольору. Так, артистка вказала в геопозиції Аспендос - стародавнє місто в південній частині Туреччини, руїни якого знаходяться в 35 кілометрах від Анталії. При цьому Ірина вразила натуральною красою і струнким тілом, склавши невеликий чотиривірш про кохання, ймовірно, навіяне залишками старовинного міста.

Все когда-то проходит! Все куда-то уходит! Вечно только одно- Из любви полотно! © Ирина Билык

Фолловери залишилися в захваті: "Ірина,як я обожнюю Вас і вашу творчість.Кожна пісня залишає слід у серці❤️❤️❤️", " проникна🌹 🌹 🌹", " круте фото😍", " справжня, найкраща👍", " прикольно, Супер!!!❤️❤️❤️💥💥💥", "Талановита❤️ співачка, кожна пісня зі змістом!!!🔥".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.