Ігор Ніколаєв-60-річний радянський і російський композитор, виконавець і актор, а також народний артист Російської Федерації з 2019 року. У 2003 році він вступив у політичну партію "Єдина Росія", а за кілька років до цього — брав участь у кампанії "Голосуй, або програєш" на підтримку Бориса Єльцина.

Читайте Знай в Google News!

У 2015 році 8 жовтня у нього народилася дочка, яку назвали Веронікою. Зараз він опублікував з нею фотографію в порожньому залі і підписав її словами: "Бачиш, дочка, давним-давно були такі величезні Концертні зали, і в них на концерти дозволялося приходити людям!".

"Як добре мати дочку, завжди будеш папулечкой", "А ти знаєш - все ще буде", "Ви вже її не лякайте.Все повернеться і ще на ваш концерт я пам'ятаю ми стояли.А дочки ваші принадність. Спасибі велике за ваші пісні", "дуже шкода що поки так!!! До нових зустрічей!!!!!", "Коли вже будуть повні зали і овації!!!"—- написали фанати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, "Стали один одному дорожче": онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля.

Як повідомляв "Знай.ua", за пів року померла вся сім'я: як "актриса з трагічним поглядом" Роза Хайруліна перетворила горе на мистецтво.

Знай.ua писав, колишньої Узєлкова Боржемской довелося згадати бокс: "На здоров'я, милі". Вона привітала свою аудиторію зі своїм "професійним" святом: днем фізичної культури і спорту.