Бурак Озчівіт - популярний турецький актор і фотомодель, який отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зоряною роботою актора вважається драматичний серіал"Величне століття". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Озчивіт показав незвичайне фото, яким схвилював і здивував фанаток – він кардинально змінив імідж. Як видно, перед камерою Зоряний красень з'явився в цікавій локації, він зображений стоячи посеред дороги серед безкрайнього поля. На ньому темні штани і бежева футболка. При цьому фанати відзначили, що актор сильно заріс – майже вся його голова покрита густою чорною рослинністю. Бурак не підписав свою фотографію, зате фанати кинулися активно обговорювати його публікацію, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.