Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівною знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Соня позує в цікавій локації, вона вийшла на прогулянку на Манхеттені в стильному образі. На ній довге лілове плаття цікавого фасону з незвичайним візерунком і чорні чоботи, а Свій образ вона доповнила модною темною сумочкою. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Євдокименко написала: "Fridays are for... " Continue!". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і захоплюючись її ангельською зовнішністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.