Про численні романи Пугачової ходять легенди. Яких лишень чуток навколо її зіркового імені не з'являлось. Якось Алла Борисівна зізналася в одному з інтерв'ю, що вона в особистому плані жінка щаслива - любила багатьох, і чоловіки відповідали їй взаємністю. А якщо навіть кохання було не з дуже щасливим фіналом, то, як стверджує Пугачова, краще розчарування в коханні, ніж повна його відсутність.

Нещодавно стали відомі подробиці одного з романів російської Примадонни. Російський співак і композитор Сергій Челобанов в деталях розповів, як зрадив своїй дружині з Аллою Пугачовою. Обидві зірки російської естради жили в цивільному шлюбі протягом трьох років, поки Примадонна не зустріла Філіпа Кіркорова.

Челобанов розповів про стосунки з Пугачовою в програмі "Доля людини". За словами співака, з Пугачовою він познайомився в новорічну ніч на 1 січня 1991 року.

Співачка запросила Челобанова до себе у квартиру.

"Я не очікував нічого такого - де Пугачова і де я. Мій імідж створила вона. Ось цю всю зачіску, стиль того час", - зізнався 59-річний музикант.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Попри те, що обидва артисти не були вільними, між ними спалахнула пристрасть. Челобанов зізнався, що прокинувся вранці в губній помаді.

"Ми випивали, закушували. Навіть потім танцювали. А що далі - я погано пам'ятаю. Я подумав, а чого боятися-то. Нехай бояться маленькі дівчатка", - розговорився співак.

Челобанов точно не пам'ятає, як робочі стосунки і спільна творчість переросли в щось більше.

"Якось все це чергувалось", - зазначив музикант.

Челобанов зізнався, що досі з теплотою згадує про роман із Примадонною. При цьому він не приховує, що відчуває провину перед першою дружиною Людмилою через зраду з Аллою Борисівною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній коханець Пугачової розкрив усі таємниці бурхливої молодості Примадонни

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров повідав про їхні з Пугачовою містичні числа

Також Знай.ua писав, Пугачова на карантині влаштувала домашній концерт для друзів