Популярна українська співачка Анна Седокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. А цього разу 37 – річна співачка показала незвичайне фото в соцмережі, на якому позує в кардинально новому образі-з дредами, чорною маскою на обличчі і модними ботфортами до стегон.

Читайте Знай в Google News!

"Let the season begin! Чи не підкажете яке сьогодні число? 21 вересня? Здається, ми всі пережили це 20 вересня, коли»нас всіх закриють". Баскетбольна ліга ВТБ відкрилася. Поки не ясно, як і що буде з Євролігою. Не ясно, що буде з планетою в цілому) але ми пережили 20, а значить живемо далі. Я люблю носити маску і поважаю соціальну дистанцію. Так це місцями не зручно, але це межі, про які нам необхідно пам'ятати. А іншим поважати. Починається сезон застуд, так що бережіть, будь ласка, себе і одягайтеся тепліше. А з усім іншим ми обов'язково впораємося", - написала Седокова в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Нагадавши, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.иа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".