Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в оригінальному образі ляльки барбі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зображена у розкішних апартаментах. Перед камерою вона з'явилася в костюмі чорно-білого кольору, який тісно обтягує її апетитні форми. Кофта із високими плечиками, тісні велосипедки, рукавички в тон і маска для обличчя теж в тренді. Зірка влаштувала цілу фотосесію, вигинаючись, наче кішка у різних локаціях.

Головний тренд цього року - рукавички і маска через епідемію коронавірусу у світі. Навіть зірки світового масштабу використовують ці аксесуари у своїх образах.

Волосся моделі закладене у "кінський хвіст", а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Кардашьян написала: "Balmain Barbie".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сексапільний образ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.