Зірка бодібілдингу з Росії Наташа Кузнєцова опублікувала нову публікацію в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що російська зірка на новій публікації лежить на пляжі. Де саме зараз жінка відпочиває-залишається загадкою.

В якості образу вона вибрала яскравий, неоновий купальник рожевого кольору, білу кепку з принтом, а також дзеркальні окуляри.

Варто відзначити, що у відображенні від окулярів видно штатив, Наталія знайшла вихід з положення, і робить яскраві фотографії самостійно, без чиєї-небудь допомоги.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також, помітним аксесуаром виявилася ланцюжок у неї на шиї.

Під публікацією Наташа Кузнєцова пише: "зазвичай під такими фото пишуть якісь життєстверджуючі цитати. Але чи треба?))».

Варто відзначити, що незважаючи на розхожий стереотип, що її вид спорту підходить в основному чоловікам, а всі білдерші на них схожі, Кузнєцова володіє чудовим почуттям стилю і під настрій може виглядати як "слабка мила дівчинка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше чемпіонка світу з бодібілдингу показала мереживні трусики на потужних накачаних ніжках.

Також Знай. ua писав, що знаменитість порадувала екстремальним міні, але підкотити до неї зважитися не кожен.

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.