Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою, показавши, як проходить у першокласниці її прогрес у вивченні французької мови. Варто відзначити, що і Гаррі, і Ліза займаються з репетиторами з французької та англійської з раннього дитинства.

Тепер же юна красуня може спокійно вести бесіду з гордим татком, описуючи предмети, відповідаючи на його іноді каверзні питання, спокійно розповідаючи про улюблені картини в їх замку в селі Грязь.

французька Спілкуємося 😊

Фолловери не пройшли повз: "Приємно дивитися коли батьки вкладають у дітей не тільки гроші, а й знання і хороше виховання.👍 ", "Яке чудо!!!! Ви великі молодці!!!!! Обожнюю батьків, які дають освіченість своїм діткам, і ви Максим дуууже розумний чоловік!!!! Дай Бог Вашій родині здоров'я і довгих років життя!!!!!!!", "Та як чудово!!! Особливо задоволене обличчя Максима в кінці!!!", "Видно, що тато дуже любить дочку, і дочка дуже любить тата😊. Дай Бог, щоб так було завжди🙏.".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.