Поки актриса Анастасія Заворотнюк проходить лікування від онкологічної хвороби, увага ЗМІ прикута до її сім'ї. Зокрема, популярною стає дочка Анастасії, Анна Заворотнюк, яка з роками стає все більше схожа на свою знамениту матір. Анна активно веде свій блог в Instagram, в якому ділиться своїми думками, б'юті-ідеями та сімейними новинами, а іноді і просто базікає з передплатниками.

Нещодавно Анна виклала фотографію, де присіла на одне коліно поруч з шикарним рожевим кущем. На Ганні-стильна шкіряна куртка і світлі джинси, пишне волосся розпущене а руки прикрашає акуратний червоний манікюр. Блогерка вирішила поспілкуватися з аудиторією, запитавши, хто і які сьогодні бачив сни.

"Що вам сьогодні снилося? розкажіть", - звернулася до своїх шанувальників Анна, і зворотній зв'язок не змусила себе довго чекати. "Сьогодні говорять віщі сни снилися", " не приснилося те, як мій дідусь запропонував покататися на байку. Причому за кермом був він))😂

Ганнуся, красуня!🥀 ♥ ️ ", "Мені снилося ніби я впала в кущі і знайшла там 1000 рублів і купила собі машину 😂 😂 😂 😂 😂 шкода що це тільки сон"," дитячий сад як я потроху сумую, якби можна було його повернути"," а мені якісь суцільні кошмари...",-ділилися фоловери Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.uа, дочка онкохворої Заворотнюк побачила знак зверху

Також Знай.uа писав, любов Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стала особливо пристрасною