Надя Дорофєєва останнім часом привертає до себе все більше уваги в інформаційному просторі. Зрозуміло, в першу чергу, мова йде про розпад групи "Время и Стекло". Однак є і хороші новини. Зокрема, Надя Дорофєєва нагадала про те, що незабаром виповниться рік проекту VISLOVO. Надя розповіла про це у своєму Instagram

Дорофєєва повідомила, що незабаром VISLOVO виповниться рік. У зв'язку з цим проект провів величезну вечірку. У Палаці Спорту зібралося близько 10 тисяч глядачів. Крім того, Надя розповіла, що команда підготувала фільм про VISLOVO, в якому ви можете дізнатися, що це за проект і про всі особливості. Фільм буде опублікований на Youtube-каналі VISLOVO в понеділок.

Користувачів настільки зацікавив проект VISLOVO, що відеозвіт Дорофєєвої про вечірку набрав майже 90 000 переглядів всього за 3 години. У коментарях користувачі проявили особливий інтерес і ділилися своїми враженнями від треку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова згадала настанови батька: "він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік..."

Як повідомляв "Знай.uа", напарниця Ткача з кварталу кинула "іноземного принца", терпінню прийшов кінець: "Дійшли до такого..."

Знай.uа писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки