Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі яскраві фото з домашньої вечірки, на якій вона із зірковими друзями вирішили зустріти осінь.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в яскравому образі "качечки" – на ній об'ємна жовта толстовка оверсайз, в якій співачка буквально потонула. Її волосся зібране у високий недбалий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж, зірка активно позує на камеру, тримаючи в руках іграшкову качечку. Також на знімках, які показала Настя, можна побачити її зіркових гостей. У підписі до публікації Каменських написала: "GOODBYE SUMMER PARTY. Проводжаємо теплі деньки! Попереду стільки всього! Мій спортивний інтенсив і ще десятки нових цілей і завдань. Але це все з Понеділка! А поки - яскравий одяг, яскравий настрій і вечірка!". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють компліментами в коментарях до посту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще