Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі оригінальні фото, на яких позує із зірковим чоловіком, а в підписі до публікації розповіла, як важливо проводити час тільки удвох, без дітей, друзів і турбот.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Влад і Ліліана відображені в цікавій локації, він ніжно обіймає дружину. Перед камерою красуня з'явилася в сексапільному шкіряному вбранні, який красиво підкреслив витончене декольте і струнку фігурку. У підписі до публікації Яма написала: "Здорово провести вечір удвох. Багато хто недооцінює важливість спільного проведення часу. Моменту, коли ми тільки удвох. Буквально пару годинок, тільки удвох, без друзів, дітей і турбот. У нас вчора вийшло. Улюблений, спасибі за вечір". Фоловери в захваті від таких трепетних фото парочки, їх засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.